Search found 513 matches

by wiz
Tue Jan 24, 2012 5:16 pm
Forum: 0.4.1 beta support (older versions included)
Topic: Solving special characters "false" error.
Replies: 6
Views: 16370

Re: Solving special characters "false" error.

barrymorgan88 wrote:Thanks for the info. I have been looking everywhere for something like this, and it is exactly what I needed. Thanks a lot :)
I'm glad it helped and you're welcome. :)
by wiz
Wed Jan 11, 2012 10:46 pm
Forum: 0.4.1 beta support (older versions included)
Topic: Solving special characters "false" error.
Replies: 6
Views: 16370

Re: Solving special characters "false" error.

Thanks for the feedback again Xss, I'm on it as (,:) didn't work on my test either.
by wiz
Mon Jan 09, 2012 9:28 pm
Forum: 0.4.1 beta support (older versions included)
Topic: Solving special characters "false" error.
Replies: 6
Views: 16370

Re: Solving special characters "false" error.

Xss, you've been one of the most helpful users so far. You could also help some more if you have an online server that doesn't support special characters with WonderCMS. If you happen to do so, I'd love to have a test account and solve this problem, as I have a couple of new ideas (which come from u...
by wiz
Mon Jan 09, 2012 8:37 pm
Forum: 0.4.1 beta support (older versions included)
Topic: Using WYSIWYG Editor
Replies: 1
Views: 5293

Re: Using WYSIWYG Editor

Hey Jameel, I haven't had any experience with integrating any WYSIWYG into the WonderCMS, but we're planning on doing plug-ins which will enable this feature. The basic idea is to have WonderCMS always as small as possible, while any user will be able to upgrade it with the available plugins. (Those...
by wiz
Mon Jan 09, 2012 8:35 pm
Forum: 0.4.1 beta support (older versions included)
Topic: [SOLVED] Turning off auto <br />
Replies: 3
Views: 9273

Re: Turning off auto <br />

Matthew, it's made in a way you don't need to make a new paragraph (<p></p>) since entering a new line does the same effect, unless you're worried about optimizing it with W3C.

There could be a workaround but it would take some customizing to all of the files.
by wiz
Mon Jan 09, 2012 8:31 pm
Forum: 0.4.1 beta support (older versions included)
Topic: Templates ?
Replies: 1
Views: 4944

Re: Templates ?

Hey Encore, I have a tutorial somewhere, I'll be sure to put it up soon.

All you have to do is change the design in default.php (the css, and insert the tags inside your design).

That's all there is to it.
by wiz
Mon Jan 09, 2012 8:30 pm
Forum: 0.4.1 beta support (older versions included)
Topic: Can't access to the login page
Replies: 2
Views: 6682

Re: Can't access to the login page

Fred, have you tried using it on another virtual server? Also, does this one you're on support .htaccess?
by wiz
Mon Jan 09, 2012 8:27 pm
Forum: 0.4.1 beta support (older versions included)
Topic: [SOLVED] Something like subpages
Replies: 2
Views: 7720

Re: Something like subpages

Not yet, but sounds like a great idea since some users have requested this feature.

Thanks for your feedback.
by wiz
Mon Jan 09, 2012 8:25 pm
Forum: 0.4.1 beta support (older versions included)
Topic: [SOLVED] Trouble with some HTML entities
Replies: 10
Views: 21914

Re: Trouble with some HTML entities

Xss, thanks for the feedback, I'm always looking around for a new way to solve this. We have a new developer (grtml), hopefully he'll bring up some great ideas, just like you do.
by wiz
Mon Jan 09, 2012 8:23 pm
Forum: 0.4.1 beta support (older versions included)
Topic: Internet Explorer „stealing“ line breaks when editing
Replies: 1
Views: 6326

Re: Internet Explorer „stealing“ line breaks when editing

Xss thanks for reporting this, this is hopefully going to be solved in the upcoming version. We're also trying to get a server where the special characters don't work, if you can help with that, please shoot me a private message or an email.